Every woman has a story

Beste Noa Noa klant,

We zijn net terug uit het mooie Denemarken om de Voorjaarscollectie 2015 in te kopen. Wat is het toch verschrikkelijk knap van de ontwerpsters en designers van Noa Noa om telkens weer een prachtige collectie samen te stellen. Stoer, vrouwelijk en altijd weer met dat bijzondere “Noa Noa-handschrift”. Anders maar toch zeker herkenbaar. De Voorjaarscollectie 2015 is gebaseerd- en geïnspireerd op het cultureel prachtige Marrakesh.

De stad waar contrasten elkaars pad kruisen…! En dat is duidelijk terug te zien in de collectie. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan naar het “inspiratiefilmpje” op deze site… Uiteraard kom ik in een later stadium terug op deze collectie…

Want nú, midden in het uitverkoop geweld wachten we in spanning af op de Najaarscollectie die al vanaf dinsdag 8 juli in onze winkels ligt. En vanaf die dinsdag ontvangen we dan ook dagelijks weer prachtige aanvullingen. De collectie is een bijzondere mix van bloemenprints, dots en Moorse patronen welke in een bijzondere mix van stijlen worden uitgevoerd (kijk voor foto’s onder het “kopje” collecties).

Durf uit te stralen wat je bent en bundel en deel je kracht als sterke eigenzinnige vrouw. Om die reden heeft Noa Noa haar modellen een tijdje “vrij-af” gegeven en heeft een brochure samengesteld met 4 “gewone” vrouwen. Zij doen helemaal niets in de modellen wereld en hebben dat ook nog nooit gedaan. Zij waren dan ook verrast dat Noa Noa hun vroeg om niet herkenbaar mee te werken voor deze bijzondere brochure. Onder het motto: “SHARE YOUR STRENGTH…every woman has a story” vertellen zij pas op de laatste pagina wié zij zijn… Zij riepen in koor: I CAN DO THIS… kan jij het ook?

Tsja, en dan komen we toch even op de uitverkoop. Daar kunnen we niet omheen en daar is al heel veel over gezegd. Persoonlijk ben ik ook een groot voorstander om de uitverkoopperiode aan banden te leggen. Het is duidelijk voor de consument maar ook voor ons als winkelier. Laten we leren van de Belgen.

Twee keer per jaar vaste data voor de uitverkoop! Lekker duidelijk…
Wij hebben de uitverkoop met 50% korting in de Noa Noa winkels in Utrecht en Amersfoort.

Kortom, zo te lezen zijn er weer goede redenen om weer eens de winkels in Utrecht en Amersfoort te bezoeken. Wij staan altijd klaar om je helpen en te adviseren en we zijn altijd blij je weer te zien! Dus, durf jij ook te zeggen?: I CAN DO THIS…

Een heerlijke vakantie gewenst…

Med venlig Hilsen,
Edwin de Ruijter