Een kleurrijk Sprookje…

headerspring

Vanaf 24 juli gaan we exclusief in onze Noa Noa winkel in Amersfoort de lieve, schattige maar ook stoere collectie voor de allerkleinste meisjes voeren: Noa Noa Baby.

De Baby-collectie is ontworpen door dezelfde Noa Noa designers die getekend hebben voor  de damescollectie. Zachte rompertjes, lieve t-shirts, stoere vesten noem het maar op, het is allemaal té leuk! De Noa Noa Baby-collectie is voor meisjes van 0 tot 1 jaar.

Natuurlijk geweldig voor je eigen dochtertje maar ook zó leuk om kado te geven!

Noa Noa OUTLET, Vintage en Lifestyle!

Sinds kort hebben we in Utrecht een nieuwe winkel: Noa Noa “Aan de Gracht”.

In deze winkel vindt je het hele jaar door een OUTLET-collectie tegen zeer lage prijzen.

Daarnaast hebben we als enige Noa Noa winkel, échte  Noa Noa Vintage. Heb je altijd die leuke Noa Noa “evergreen” willen hebben? Die prachtige jas, die mooie fleurige jurk of dat stoere vest uit 2003 of ouder? Het zou zo maar kunnen dat het bij ons in de winkel hangt.

Wil je zelf je eigen Noa Noa Vintage kleding inbrengen? Geen probleem. Maar neem even contact op met de winkel in Utrecht, 030-23 33 763.

Ook bij Noa Noa “Aan de Gracht” vindt je de mooiste “used” hanglampen, “retro” kandelaars en bijzondere deco-woonaccessoires. Of ben je op zoek naar die prachtige Noa Noa banners? Je hebt ze gevonden! Houdt je ook zo van die Scandinavische Noa Noa Lifestyle? Kom dan gewoon een keer langs op vrijdag van 13:00 tot 18:00 uur of zaterdag van 13;00 tot 17:00 uur.

Vanaf 10 juli hangt de nieuwe NAJAARS-collectie in onze winkels in Utrecht en Amersfoort. Nieuwsgierig? Kijk dan bij “Collecties” op deze website en kom naar de winkel en laat je helpen door onze verkoopsters. Je bent van harte welkom en we helpen je graag.

Jij kom toch óók shoppen bij de winkels die de grootste Noa Noa collectie van Nederland heeft?

Gezellig een dagje Utrecht of Amersfoort…

Med venlig hilsen,

 

Edwin de Ruijter

Ps. Er is nog volop SALE in de winkels