8 jaar Noa Noa Utrecht!

Beste lezer,

Hoe gaat het met jou? Ben jij óók iemand met weinig consumentenvertrouwen en/of een crisis-“meeprater”? Nee toch…?? Nou wij in ieder geval niet hoor…verre van dat zelfs!

In 2012 hebben we,” tegen de stroom in” Noa Noa Amersfoort geopend. En we kunnen nu zeggen dat dat een goede stap is geweest en tot nu toe een mooi succes. Wekelijks weten meer klanten de winkel in Amersfoort te vinden. We hebben zelfs in deze winkel de mooie Baby-collectie van Noa Noa opgenomen. Amersfoort en omgeving blijkt blij te zijn met de komst van onze Noa Noa winkel in de gezellige Langestraat.

En eind 2013 hebben we in Utrecht de opening gehad van onze winkel: Noa Noa “Aan de Gracht”. Veel klanten hebben deze winkel waarin we zeer scherp geprijsde Noa Noa OUTLET, Noa Noa Vintage en Noa Noa Home Deco verkopen al gevonden. Het gezellig snuffelen in de OUTLET- en VINTAGE collectie wordt door de klanten zeer gewaardeerd.

En nu? Nu gaan we wéér feestvieren!
Want onze prachtig verbouwde Noa Noa winkel in UTRECHT bestaat eind februari alweer 8 jaar! En dit feestje willen we sámen met jou vieren. Want tenslotte heb óók jij het mogelijk gemaakt dat we feestje mógen vieren. Blijf vooral gezellig in de winkel komen en laat je adviseren en helpen door ons. En altijd onder het genot van een lekkere kop koffie of thee, een persoonlijk gesprek en vooral die échte aandacht die wij voor je hebben. Daar kan geen “muis klik” tegen op!

noanoautrecht8jaar

Dus feest! En bij een feestje horen nou eenmaal kadootjes….
En als dank voor je steun en aankopen van de afgelopen 8 jaar gaan wij die kadootjes aan jou geven.

Daarom krijg je van ons van donderdag 27 februari tm donderdag 6 maart 20% korting op al je aankopen én daar bovenop krijg je een bijzonder Noa Noa kadootje GRATIS…!!

We zouden het ontzettend leuk vinden om je te ontvangen in deze feesttijd!

Med Venlig Hilsen,

Edwin de Ruijter

Ps. De actieperiode is van donderdag 27 februari tm donderdag 6 maart en is alleen geldig bij Noa Noa Utrecht én Noa Noa Amersfoort.